FAQ

Houden mensen zich hier wel aan?

Nee, niet allemaal, zo blijkt uit praktijktests. Het hangt af van de locatie, de plaatsing en de ‘braafheid’ van het soort publiek. Zo zal het aantal mensen dat zich nergens wat van aantrekt bij een museum of een klassiek concert kleiner zijn dan bij bijvoorbeeld een feesttent. Om een indicatie te geven: op onze testlocatie (een drukbezocht casino in het westen van het land) trok iets meer dan 10% zich niets aan van aangegeven looprichting of zelfs een rood kruis.

Het goede nieuws is dat nog steeds elke bezoeker wordt geteld, zelfs al loopt deze door rood. Het aandeel ‘foutlopers’ kunt u simpel aftrekken van het toegestane aantal bezoekers. Wil of mag u niet meer dan 50 bezoekers tegelijkertijd binnen hebben? Stel de zuil dan in op 45. De (in dit voorbeeld) 10% foutlopers zorgen dat u dan weer op 50 uitkomt.

Hoe zit het met privacy?

De X-Entry detecteert mensen, maar verder geen enkele eigenschap. Het systeem telt alleen en weet niet wie er langsloopt. Daarmee is het systeem volledig AVG-proof.

Is de X-Entry makkelijk te installeren?

Absoluut: in veel gevallen binnen enkele minuten en zonder dat u daarvoor een installateur of technische kennis nodig heeft. Naast de basisinstellingen (zoals het aantal bezoekers en de looprichting) kunt u de instellingen eenvoudig verder personaliseren. Denk hierbij aan de breedte van de doorloopruimte, het al dan niet inschakelen van het alarm, de pijlrichting en de lichtintensiteit.

 

Heeft de X-Entry onderhoud nodig?

Nee, behalve het opladen van de accu (WR-modellen). Pas na hele lange tijd komt er een moment dat de accu vervangen moet worden. Onze servicemonteur komt dan langs om deze te vervangen.

Waar kan ik de X-Entry producten bekijken?

Wilt u zelf het gemak en de kwaliteit van de X-Entry producten ervaren? Bezoek dan onze showroom in Heemstede. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar sales@x-entry.com.

Is de X-Entry te huur?

De terugverdientijd is zeer kort: vaak niet meer dan een paar weken. Toch liever huren? Laat het ons weten via een mail naar sales@x-entry.com